Opsioneel

Reuse-otter

Reuse-otter



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Reuse-otter: 'n soogdier wat aan die oewers van riviere leef

Algemene kenmerke van reuse-otter

Die reuse-otter, ook bekend as die reuse-otter, is 'n tipiese soogdier van die Brasiliaanse fauna, hoewel dit in ander Suid-Amerikaanse lande aangetref word. In Brasilië vind ons hierdie diere in groot hoeveelhede in die Mato Grosso Pantanal-streek en Amasone-rivier.

Reuse otters woon in groot groepe. 'N Otter leef gemiddeld 20 jaar. Die gewig van 'n volwasse man is tussen 30 en 45 pond. 'N Wyfie weeg al gemiddeld tussen 20 en 25 pond. Volwasse mans is 1,5 tot 1,8 meter lank, terwyl wyfies tussen 1,4 en 1,7 meter is.

habitat

Reuse-otters leef in streke en riviere. Hulle woon gewoonlik in gate in die riviere van hierdie riviere en strome. Dit kom ook gereeld voor dat reuse-otters onder groot boomwortels grawe.

kos

Reuse-otters voed op visse, eiers, voëls, klein soogdiere, krappe en reptiele.

voortplanting

Die draagtyd van die vroulike reuse-otter is 70 dae. 2 tot 5 hondjies word gebore.

Risiko van uitsterwing

Die reuse-otter is bedreig (kwesbare spesies). Een van die grootste bedreigings is die besoedeling van kwik van riviere, wat wyd in die mynproses gebruik word.

Wetenskaplike indeling

Koninkryk: AnimaliaFilo: ChordataKlas: MammaliaOrder: CarnivoraFamily: MustelidaeSubfamily: Lutrinae Geslag: PteronuraSpesies: P. brasiliensis

Koninkryk: Animalia

Philo: Chordata

Klas: Mammalia

Bestel: Carnivora

Gesin: Mustelidae

Subfamilie: Lutrinae

Genre: Pteronura

Spesies: P. brasiliensis


Video: Otter Cloth Reuse CLOTH PAD REVIEW (Augustus 2022).